A zöld tea kivonat az ördögnyelv shake-ben

Az ördögnyelv shake több hatóanyagot is tartalmaz, hiszen van benne még a glükomannánon kívül például zöld tea kivonat, aminek szintén nagyon fontos szerepe van a fogyás beindításában, illetve fenntartásában. Ha tehát le szeretnénk dobni n éhány kilót, akkor a legjobb dolog, amit választhatunk az ördögnyelv shake. A benne található glükomannán rendkívül hatékonyan éget a zsírt, míg a zöld tea kivonat is potenciális zsírégető összetevőként működik, a két hatóanyag együtt pedig egymás hatását szinergikusan felerősíti. A zöld tea kivonat nagy előnye, hogy elősegíti a thermogenesist, tehát fokozza a test hőtermelését, így a szervezet több kalóriát használ fel.

zold-tea

A zöld tea kivonat az ördögnyelv shake-ben

A zöld tea kivonatot a Camellia sinesis növényből állítják elő, ami lényegében éppen úgy történik, mintha teát készítenénk. A zöld tea kivonatban a legértékesebb anyag az úgynevezett epigallokatechin gallát vagy EGCG, amely az ördögnyelv shake-ben is fontos szerepet kap a súlyvesztés elősegítésében. Egy 2007-ben a Journal of the American College of Nutrition folyóiratban megjelent tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy az EGCG önmagában rendelkezik azzal a potenciállal, hogy növelje a zsírégetést. A MedlinePlus is úgy látja, hogy elegendő bizonyíték van már arra, hogy bizton állíthassuk, hogy a zöld tea kivonat az ördögnyelv shake-ben valóban hozzájáűrul a fogyáshoz.

EGCG plusz koffein

A zöld tea kivonat egy másik vegyületet is tartalmaz, amelyet szintén gyakran használnak az anyagcsere fellendítéséhez, illetve a súlyvesztés elősegítésére, ez pedig nem más, mint a koffein. Egy 2005-ös tanulmány megállapította, hogy a magas koffeinbevitel megnövelte a zsír oxidációját és a thermogenesist is beindította. Egy 2009-es metaanalízis is megjegyezte, hogy a zöld tea kivonat az ördögnyelv shake-ben pozitív hatással van mind a fogyásra ,mind a testsúly megtartására.

Ördögnyelv termékek

Dr.Herz Ördögnyelvforte 500 mg kapszula 60 db

Dr.Herz Ördögnyelv forte 500 mg kapszula 60 db

Az ördögnyelv hatóanyaga a glükomannán, csökkentett kalóriabevitel mellett segítheti a fogyást.

Ár: 2695 Ft
Megnézem

JutaVit Ördögnyelvkapszula 120db

JutaVit Ördögnyelv kapszula 120db

Jutavit Ördögnyelv kapszula az ideális testsúlyért és koleszterinszintért zöldtea kivonattal, zöldkávé kivonattal és krómmal.

Ár: 3090 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!