Az ördögnyelv shake és a fogyás

Az ördögnyelv shake fő hatóanyaga a glükomannán, ami egy étkezési rost, melyet az ördögnyelv növény gumójából nyernek ki. Az ördögnyelv elsősorban Ázsiában növekszik, ezt a növényt ott már évszázadok óta használják a különféle egészségügyi problémák kezelésére, beleértve például az elhízás kezelését, illetve a fogyás fenntartásában is fontos szerepe van. Miután elfogyasztottuk az ördögnyelv shake-et, a benne található glükomannán az emésztőrendszerben megduzzad és eltelíti a gyomrot, így igazán egyszerűen és hatékonyan lehet szabályozni az éhséget és csökkenteni a kalóriabevitelt. Azonban fontos figyelni arra, hogy az ördögnyelv shake-ből se fogyasszunk többet az ajánlott mennyiségnél, hiszen máskülönben akár súlyos mellékhatásokat is okozhat.

ordognyelv-fogyas

Az ördögnyelv shake fő jellemzői

Az ördögnyelv shake fő összetevője tehát a glükomannán, amit az Amorphophallus konjac növényi gyökereiből nyernek ki. Ez a rost poliszacharid láncokból épül fel, amelyek nem szívódnak fel az emésztőrendszerben, éppen ezért az ördögnyelv shake egy része emésztetlenül távozik a szervezetből. Az ördögnyelv shake mellett táplálékkiegészítőként, porként, tésztaként és szárított lemezekként lehet hozzájutni ehhez a növényhez - így bármilyen felhasználási módnak megfelelhet az ördögnyelv.

Hatások

Az American Journal of Clinical Nutrition egy elemzése megállapította, hogy az ördögnyelv shake segíthet csökkenteni a vércukorszintet, csökkenti az LDL vagyis a rossz koleszterin szintjét, illetve nagymértékben hozzájárulhat a fogyáshoz is. A Drugs.com arról is beszámol, hogy ez a kiegészítő jó hatással van a székrekedés megszüntetésében, illetve a vizsgálatok azt mutatták, hogy az ördögnyelv shake hosszú távon csökkenti a tüdődaganatok kialakulásának kockázatát is.

Ördögnyelv termékek

Dr.Herz Ördögnyelvforte 500 mg kapszula 60 db

Dr.Herz Ördögnyelv forte 500 mg kapszula 60 db

Az ördögnyelv hatóanyaga a glükomannán, csökkentett kalóriabevitel mellett segítheti a fogyást.

Ár: 2695 Ft
Megnézem

JutaVit Ördögnyelvkapszula 120db

JutaVit Ördögnyelv kapszula 120db

Jutavit Ördögnyelv kapszula az ideális testsúlyért és koleszterinszintért zöldtea kivonattal, zöldkávé kivonattal és krómmal.

Ár: 3090 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!